PRESSE

Har du lyst til at vide mere om mig og min historie, så er her et lille udvalg af artikler og en tv-udsendelse, hvor dele af min historie har været bragt i forskellige medier.

Pressen og andre interesseret er altid velkommen til at kontakte mig.

Artikel som sætter fokus på nærdødsoplevelser. Du får min og to andre danske mænds personlige beretninger om mødet med døden, og hvordan vi hver især har oplevet, hvad der gemte sig “på den anden side”. Desuden kan du læse historier og tanker fra en hospitalspræst og en overlæge med speciale i genoplivning, der grundet deres arbejde ofte beskæftiger sig med mennesker, som har haft døden helt tæt på.

(TV2 Nord d. 27. december 2018)

Tankevækkende udsendelse om nærdødsoplevelser. Du kommer helt tæt på, når jeg og to andre danske mænd fortæller åbent og ærligt om vores meget forskellige møder med døden, og hvad vi hver især oplevede, da vi kom lidt for tæt på at miste livet.

(TV2 Nord d.  27. december 2018)

Artikel i bladet Assurandør Kredsen fortæller lidt af min historie og hvad jeg ønsker at opnå, når jeg deler mine oplevelser og erfaringer. Samtidig giver artiklen et indblik i en spændende og udbytterig dag, da jeg deltog som facilitator og bidrog med foredrag og handicapidræt til Assurandør Kredsens årlige formands-næstformandsseminar.
Læs fra side 6-10.

(Assurandør Kredsen, oktober 2018)

Artikel om Johnny Sort i bladet Efterskolen

Artikel i bladet Efterskolen giver et indblik i mit liv og de oplevelser, som har været med til at forme mit liv, og hvordan jeg altid har set glasset halvt fyldt trods svære udfordringer.

(Efterskolen Nr 6, 18. januar 2017)

En portrætudsendelse om mig og min historie fra TV2Nords miniserie “De lever på trods”. Her får du et dybere indblik i min historie og de prøvelser, som jeg har overvundet, og hvordan jeg aktivt bruger min egen erfaring til at hjælpe andre.

(TV2Nord Salto d. 5. januar 2016)

Artikel om Johnny Sort i krop+fysik

Artikel der givet er godt indblik i de udfordringer, som jeg har mødt og klaret i livet, og hvordan jeg bruger min erfaring til at hjælpe andre med at få det bedste ud af livet.

Klik på billede for at læse artiklen eller se hele magasinet, hvor artiklen kan findes på side 44-46

(Krop+fysik 4 2016)

Artikel som giver et indblik i to skelsættende hændelser i mit liv, og hvordan jeg har brugt mine oplevelser og erfaringer til at hjælpe andre.

(SE OG HØR Nr. 6, februar 2016)

Artikel fra da jeg havde den store ære at modtage Dronninglund Sparekasses kulturpris.

(NORDJYSKE d. 8. april 2013)