Leg, idræt og social samvær, som er meningsfuldt og underholdende.

Det er skægt at ha’ det sjovt

Her har du og dine kollegaer muligheden for at deltage i en anderledes, sjov og lærerig kursus- eller temadag om livskvalitet, som tilrettelægges og skræddersys efter jeres ønsker og behov.

Kursus- og temadagen indeholder begge sjov og lærerig teori og praksis, men de har hver deres fokus. Temadagen vil primært have fokus på personalegruppen og er fyldt med underholdende og meningsfuld teambuilding. Kursusdagen henvender sig til lærere og pædagoger og andre fagpersoner, som arbejder med mennesker, hvor fokus er på forståelse og integration af personer med særlige behov.

Temadag

Temaet er livskvalitet og målet er gladere kollegaer. Dine medarbejdere eller personalegruppe får en sjov og lærerig dag, som giver positiv inspiration og motivation til, hvordan I øger livskvaliteten og glæden på jeres arbejdsplads.

Emner til dagen kan være:

  • Gladere medarbejdere
  • En sjov oplevelse
  • Teambuilding med plads til alle medarbejdere
  • Bedre sammenhold iblandt kollegaer
  • Færre sygedage
  • Glæden ved at gå på arbejde
  • Anderkendelse af kollegaer og brug af netværk

Dagen vil bestå af underholdende og meningsfyldt foredrag og hvis muligt og ønsket sjove og lærerige øvelser og leg. Jeres ønsker og behov vil afgøre dagens endelige indhold og opbygning. Forkæl jeres virksomhed, forening eller personalegruppen med en dag, som giver et sjovt og brugbart boost af positiv energi.

Kursusdag

Kurset er især for lærere og pædagoger og giver ideer og inspiration til, hvordan alle børn integreres i fællesskabet via leg og idræt.

Ingen børn er ens og det i sig selv stiller krav til lærere og pædagoger, når de skal tilgodese alle børns læring og trivsel. Er der samtidig børn med særlige behov er kravene endnu højere.

Jeg har med næsten 2000 undervisningsdage og foredrag opbygget en uvurderlig livserfaring omkring det at engagere og integrere børn med og uden særlige behov i et velfungerende fællesskab.

Dagen består af leg i praksis, foredrag og teori om, hvordan lærere og pædagoger i skolen og fritidsordninger skaber nye lege, som integrerer alle børn og sikre et positivt og rummeligt fællesskab, hvor der er plads til forskelligheder og hvor alle trives.

Der er mulighed for at tilkøbe en dag, hvor jeg kommer ud og laver leg og idræt med elever/børn i praksis.

Står I med en særlig udfordring, er det muligheder for at tilpasse kursusdagen, så jeres ønsker og behov sættes i fokus.

Desuden har jeg positiv erfaring med at bruge kursusdagen til undervisning for bl.a. fysioterapistuderende.

Grib muligheden

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Er du i tvivl, om du skal vælge en temadag, foredrag eller kursus eller har du nogle specifikke ønsker eller behov – så kontakt mig og vi vil sammen finde en løsning.

Teambuilding er sjovt og styrker tillid og sammenhold iblandt kollegaer

Book foredraget her eller på telefon
61 65 03 13

ANDRE FOREDRAG

Konsulent i livskvalitet

Grib muligheden og lad dig inspirere med et foredrag, som har fokus på livskvalitet.

Det er i faldet, du finder dine vinger

Foreningslivet