Konsulent i livskvalitet

Når vi er faret vild i livet eller pludselig står i en ny livssituation – så kan et fokus på og eftersyn af vores livskvalitet være lige det, som vi trænger til.

Jeg er Danmarks første konsulent i livskvalitet og besidder en stor erfaring på området – både fra mit eget liv og fra utallige mennesker, som jeg har hjulpet videre i livet.

Min definition af begrebet livskvalitet kan beskrives meget enkelt:

  • Identitet (arbejdsmæssigt og socialt)
  • Have noget at stå op til (hvis du ikke har noget at stå op til, så er der ingen grund til at gå i seng)
  • Økonomisk tryghed

Jeg har en rigtig god evne til at flytte fokus fra begrænsninger til muligheder. Det bruger jeg i mit arbejde som konsulent i livskvalitet, hvor jeg inspirerer og motiverer andre til at sætte fokus på deres muligheder frem for begrænsninger. Jeg giver mod og energi til at prøve, og jeg gør mit for, at alle får det bedste ud af livet.

Brugere af konsulent i livskvalitet

Jeg står både til rådighed for grupper og enkeltpersoner.

I kan være en forening, institution eller organisation, som arbejder med mennesker, der er ramt af udfordringer i livet, og som med fordel kan bruge inspiration og ideer til at tænke og handle på nye måder. Ofte er det de små ting, som gør den store forskel.

I kan også være en virksomhed, der oplever udfordringer på arbejdspladsen, hvor et fokus på livskvalitet med udgangspunkt i jeres ønsker og behov kan skabe en positiv udvikling hos jeres medarbejdere og derved styrke et godt arbejdsmiljø.

Det kan også være dig, som er ramt af sygdom, et handicap eller som blot føler, at du vil have glæde af at få styrket din livskvalitet. Jeg lytter til dig og hjælper med at synliggøre dine muligheder og giver dig støtte og mod til at gribe dem – så du får det bedste ud af dit liv.

Alle konsulentaftaler – både enkeltstående og forløb vil blive skræddersyet efter jeres eller dine ønsker og behov.

Du kan booke en aftale her på siden eller ved at ringe. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Et liv på trods fra TV2 Nord Salto

Book foredraget her eller på telefon
61 65 03 13

ANDRE FOREDRAG

Grib muligheden og lad dig inspirere med et foredrag, som har fokus på livskvalitet.

Det er i faldet, du finder dine vinger

Fokus på integration af børn, også dem med særlige behov, er vigtigt - alle børn fortjener at være en del af fællesskabet.

Det er skægt at ha’ det sjovt!

Foreningslivet