Trods modgang - grib mulighederne, vi er stærkere end vi tror.

Det er i faldet, du finder dine vinger

Her får du et inspirerende og motiverende foredrag, som har fokus på livskvalitet, og hvordan du trods svære udfordringer finder livsglæden i dit liv.

Hvert år rammes mange mennesker af ulykke, sygdom, handicap eller smerter. Vores liv tager pludselig og uventet drejning, som er alt andet end planlagt eller velkommen.

Jeg giver et livsbekræftende indblik i, hvordan vi som mennesker kan overleve, når vi pludselig er tvunget til at forholde os til et liv med nye betingelser, og hvordan det er muligt igen at finde mening og glæde i hverdagen.

Du bliver mødt med alvor og humor, når jeg åbent og ærligt fortæller om de skelsættende vendepunkter i mit liv og de udfordringer og prøvelser, som jeg gennemlever.

Jeg bruger mine oplevelser og erfaringer til at illustrere, hvordan det er muligt at fokusere på det positive og mulighederne i livet – selv når det ser sortest ud.
Mit mål er, at inspirere andre som oplever modgang til at tro på livet.

Deltagere til Johnny Sorts foredrag

Vinkede farvel til min arm

Min første store udfordring stod jeg overfor, da jeg kun var 18 år gammel og havde mistet min højre arm i en togulykke. Pludselig skulle jeg forholde mig til et liv med et fysisk handicap.

Overraskende for mange lærte jeg hurtigt at omstille mig til min nye virkelighed, og det resulterede i, at jeg lærte meget mere end jeg mistede.

Jeg fokuserede på mulighederne og min livsfilosofi blev hurtigt, at det ikke var afgørende, om jeg gjorde tingene anderledes end andre, men det vigtigste var, at jeg prøvede. Mit liv forsatte – jeg fik arbejde i børnehave, blev uddannet pædagog, gift, fire børn og levede et aktivt liv, hvor især idræt og foreningsverden kom til at betyde meget.

Min usynlige smerte

I 1993 tog mit liv endnu en drejning, da en fejloperation medførte mit livs mareridt og mit største handicap.

En operation, som skulle fjerne eller mindske moderate fantomsmerter i min manglede arm endte katastrofalt. Jeg vågnede efter operationen til et kronisk smertehelvede – min krop brændte. Her lærte jeg for alvor, hvad det vil sige at kæmpe for at overleve.

I dag brænder min krop stadig 24 timer i døgnet, men jeg har lært at takle smerten. Jeg har været nødt til at erkende og acceptere mit liv, som det er og mere end nogensinde før fokusere på det positive og mulighederne frem for begrænsningerne.

Grib muligheden

Måske er du selv ramt, måske er du pårørende til én som kæmper eller måske har du bare brug for et boost af positiv energi i dit liv. Foredraget vil give dig inspiration og motivation til at tage de valg, som gør, at du eller dem du holder af får det bedste ud af livet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Er du i tvivl om hvilket foredrag, du skal vælge, eller har du nogle specifikke ønsker eller behov – så kontakt mig og vi vil sammen finde en løsning. Ovenstående foredrag har jeg stor erfaring i at tilpasse, så det eksempelvis kan bruges i en læringssammenhæng for bl.a. fysioterapistuderende.

SMERTEDIGT

Book foredraget her eller på telefon
61 65 03 13

ANDRE FOREDRAG

Konsulent i livskvalitet

Fokus på integration af børn, også dem med særlige behov, er vigtigt - alle børn fortjener at være en del af fællesskabet.

Det er skægt at ha’ det sjovt!

Foreningslivet