Foreningslivet – verdens sundeste og sjoveste medicin

Er du leder, træner eller medlem af en forening, sports- eller fritidsklub, som du brænder for – så er her et godt tilbud, som vil give jer ideer og energi til en meningsfuld og fordelagtig udvikling.

I Danmark har vi en helt unik forenings- og fritidskultur. Hvad de færreste tænker over i hverdagen er, at her ligger vores sundeste og sjoveste medicin gemt.

Vores foreninger kan redde liv og skabe identitet for mennesker, der rammes af et handicap, en livsændrende sygdom eller andre omstændigheder i livet, som påvirker én i større eller mindre grad.

Når vi rammes – fysisk eller psykisk, er den bedste medicin at sætte noget andet i stedet og få flyttet sine tanker.

I skal samle byens foreninger og klubber og deres medlemmer i 2 timer – så har jeg opskriften på, hvordan I bruger verdens sundeste og sjoveste medicin i jeres forening eller klub. Jeg skræddersyr foredraget til jeres by.

Ønsker I foredraget skræddersyet specifikt til jeres klub eller forening, så er det også en mulighed.

Hos kommunen er der mulighed for at søge om kursus og udviklingsmidler.

Min erfaring med foreningslivet

Sport og foreningslivet har altid betydet meget for mig og fyldt en stor del af mit liv – både som aktiv sportsudøver, træner og leder.

Jeg kender foreningslivet fra flere kanter – bl.a. som medlem i flere. I Asaa billardklub var jeg formand i 28 år og var med til at øge medlemstallet fra 25 til 150.

Jeg mener, at vores foreninger kan give noget godt til alle – dels via aktiviteterne, men også via det sociale fællesskab. Samtidig synes jeg, at foreningerne er en overset perle, når det kommer til de mennesker, som kæmper med svære udfordringer i livet.

Jeg er af den overbevisning, at vores fritids- og foreningskultur besidder verdens sundeste og sjoveste medicin. Mange mennesker der rammes af handicap eller livsændrende sygdomme, mener jeg, kan komme langt hurtigere tilbage til livet, hvis vi bruger vores foreningskultur som springbræt til hurtigere accept af begrænsninger.

Grib muligheden

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Er du i tvivl om, hvilket foredrag eller løsning du skal vælge, eller har du nogle specifikke ønsker eller behov – så kontakt mig og vi vil sammen finde en løsning.

Husk – at der kan søges om kursus og udviklingsmidler ved kommunen.

SMERTEDIGT

Book foredraget her eller på telefon
61 65 03 13

ANDRE FOREDRAG

Grib muligheden og lad dig inspirere med et foredrag, som har fokus på livskvalitet.

Det er i faldet, du finder dine vinger

Konsulent i livskvalitet

Fokus på integration af børn, også dem med særlige behov, er vigtigt - alle børn fortjener at være en del af fællesskabet.

Det er skægt at ha’ det sjovt!